INGYENES feliratkozás a Mire kell figyelni kültéri burkolatunk kiválasztásakor és a lerakás során. című tanulmányra, mellyel sok tízezer forintos fölösleges kiadástól kímélheti meg magát.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail:*
Irányítószám:*
Nem:
Cím:*
MagánszemélyKertépítő

Túl azon, hogy árukínálatukban a legigényesebbek is kedvükre választhatnak, a minőségi szakemberek kiválasztására való felhívásukat tartom a honlap egyik legfőbb erényének.

Hegyi László


Hasznosnak találtam a leírtakat, öröm volt olvasni.

Peter Fulajtar  skIPE fából készült trópusi faburkolatunk igazi nyaraló hangulatot kölcsönzött teraszunknak. Úgy éreztük magunkat, mint kedvenc – valóban trópusi – nyaralóhelyünkön.
A szép fa, bár ápolást igényel, de sokszorosan meghálálja. Keménysége vetekszik a hidegburkolatéval, szépsége és természetessége azonban jóval többet mutat, mint bármilyen kő.

Bercsényi Luca


Kiváló trópusifa burkolat, masszív, stabil, kellően ruganyos, szálkamentes. A gyerekek imádták a vízbeugrálást nyáron.

Pandur Éva


Második házi medencém tervezésekor „korszakváltó” ötletemet, ami a „kőkorszakból”a „fakorszakba” való átmenetet jelentette, itt tudtam igazán megvalósítani. Nem volt hiábavaló a sok-sok beszélgetés és műszaki konzultáció.
Négy gyerekem imád ugrándozva rohangálni a medence vizes partján. Felesleges aggódnom, hogy elesnek, hisz ez lehetetlen a TATAJUBA burkolat abszolút csúszás biztos. Eddig minden vendégünk, ismerősünk elismeréssel csodálta a kellemes meleg színű, egzotikus burkolatot, mely jól harmonizál a medencetér bontott tégla burkolatával.
Aggodalmam, hogy nehéz lesz tisztán tartani, sokat kell takarítani, hamar elszállt: öntisztító a burkolat, akármilyen hihetetlen is! Egy év eltelte után, az olajozásnak köszönhetően sem fakult el.
Szívesen térek ide vissza bármilyen faburkolatra van szükségem.   

Dr Fodor László


Tisztelt Trópusifa stúdió!

Köszönöm szépen a pontos, rendezett munkát. Mindennel nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel, Endrényi Krisztina


A Trópusifa stúdióban vásároltam kültéri Ipe faburkolatot. A burkolattal és a kiszolgálással maximálisan meg vagyok elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tisztelettel:
Csákódi János operatív vezető
synexus.hu

Nem választhattam volna szebb buroklatot a tatajubánál. Köszönet érte.

Tányéros Balázs

Teraszra vagy medence mellé keres faburkolatot? Tudja mire kell figyelni a kültéri burkolatok kiválasztásakor és a lerakás során? Kérjen ingyenes visszahívást!

Több százezer forintot is bukhat, ha rossz kültéri burkolatot választ. Kérjen ingyenes visszahívást, és szakképzett tanácsadóink válaszolnak kérdéseire.

Ha hosszú távra szeretnénk kültéri burkolatot választani, akkor számos tényezőt figyelembe kell vennünk. Az emberek nagy része nincs tisztában azzal, hogy rossz választás esetén több százezer forintot is bukhat. Az alábbi kérdésekre mindenképpen választ kell adnunk, mielőtt kültéri burkolatot választanánk:

  • Milyen fából válasszunk burkolatot?
  • Miért érdemes keményfából készült burkolatot választani?
  • Mennyire ellenálló az időjárás változásnak?
  • Trópusi fát vagy telített fát válasszak?
  • Biztos, hogy kint hagyhatom télen, nem fog ez eldeformálódni?
  • Mennyire fog ez csúszni, és hogyan fogom takarítani?
  • Kell-e hozzá szakember, vagy magunk is lerakhatjuk?
  • Impregnált-e a felülete?
  • Milyen utólagos felületkezelést igényel?

Szakképzett tanácsadóink segítenek abban, hogy Ön a megfelelő kültéri burkolatot tudja kiválasztani.

Kérjük, adja meg elérhetőségeit és visszahívjuk!

Név:
E-mail cím:*
Telefonszám:
Melyik nap hívhatjuk?:
Melyik időszakban hívhatjuk?: