INGYENES feliratkozás a Mire kell figyelni kültéri burkolatunk kiválasztásakor és a lerakás során. című tanulmányra, mellyel sok tízezer forintos fölösleges kiadástól kímélheti meg magát.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail:*
Irányítószám:*
Nem:
Cím:*
MagánszemélyKertépítő

Túl azon, hogy árukínálatukban a legigényesebbek is kedvükre választhatnak, a minőségi szakemberek kiválasztására való felhívásukat tartom a honlap egyik legfőbb erényének.

Hegyi László


Hasznosnak találtam a leírtakat, öröm volt olvasni.

Peter Fulajtar  skIPE fából készült trópusi faburkolatunk igazi nyaraló hangulatot kölcsönzött teraszunknak. Úgy éreztük magunkat, mint kedvenc – valóban trópusi – nyaralóhelyünkön.
A szép fa, bár ápolást igényel, de sokszorosan meghálálja. Keménysége vetekszik a hidegburkolatéval, szépsége és természetessége azonban jóval többet mutat, mint bármilyen kő.

Bercsényi Luca


Kiváló trópusifa burkolat, masszív, stabil, kellően ruganyos, szálkamentes. A gyerekek imádták a vízbeugrálást nyáron.

Pandur Éva


Második házi medencém tervezésekor „korszakváltó” ötletemet, ami a „kőkorszakból”a „fakorszakba” való átmenetet jelentette, itt tudtam igazán megvalósítani. Nem volt hiábavaló a sok-sok beszélgetés és műszaki konzultáció.
Négy gyerekem imád ugrándozva rohangálni a medence vizes partján. Felesleges aggódnom, hogy elesnek, hisz ez lehetetlen a TATAJUBA burkolat abszolút csúszás biztos. Eddig minden vendégünk, ismerősünk elismeréssel csodálta a kellemes meleg színű, egzotikus burkolatot, mely jól harmonizál a medencetér bontott tégla burkolatával.
Aggodalmam, hogy nehéz lesz tisztán tartani, sokat kell takarítani, hamar elszállt: öntisztító a burkolat, akármilyen hihetetlen is! Egy év eltelte után, az olajozásnak köszönhetően sem fakult el.
Szívesen térek ide vissza bármilyen faburkolatra van szükségem.   

Dr Fodor László


Tisztelt Trópusifa stúdió!

Köszönöm szépen a pontos, rendezett munkát. Mindennel nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel, Endrényi Krisztina


A Trópusifa stúdióban vásároltam kültéri Ipe faburkolatot. A burkolattal és a kiszolgálással maximálisan meg vagyok elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tisztelettel:
Csákódi János operatív vezető
synexus.hu

Nem választhattam volna szebb buroklatot a tatajubánál. Köszönet érte.

Tányéros Balázs

GARANCIA

Kültéri burkolat kivitelezésére 2 év garanciát vállalunk.

CSERE GARANCIA

Mire vonatkozik a csere garancia? Kültéri burkolat esetén anyaghibákra és gyártási hibák vonatkozik.

Mire nem vonatkozik a csere garancia?

  • A fa egy természetes anyag, az egyes elemek struktúrájában és színében előforduló eltérés nem garanciális alap.
  • A garancia nem vonatkozik a már beépített, hibás darabokra sem!
  • A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket helytelenül tároltak, ill. helytelenül, nem megfelelő módszerrel fektettek le.
  • Továbbá nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért.
  • A garancia nem vonatkozik a normál használatból adódó kopásra, elhasználódásra, vágásra, karcolásra, ütés vagy baleset által okozott sérülésre. 
  • A garancia nem érvényesíthető, ha a kültéri burkolatot nem a javasolt technológiával fektették le, illetve nem megfelelő csavart használtak a rögzítéséhez.

A garancia érvényesítésének feltételei: Mivel a csere garancia a termék vásárlásának napjától érvényes, ezért ennek igazolásához szükség van az eredeti számlára.

Mit teszünk a probléma megoldása érdekében? A Trópusifa-Stúdió a megreklamált terméket megvizsgálja, ha kell faipari igazságügyi szakértő bevonásával, és eldönti, hogy a garancia érvényes-e az adott esetben. Ezt követően partnerén keresztül a hibás terméket kicseréli.A felmerülő magyarországi és külföldi szállítás költségét a Trópusifa- Stúdió vállalja.

Minden további részletet a az Általános garanciális feltételeket tartalmazó leírás tartalmaz.

MOSOLY GARANCIA:

Mindig jókedvűen és mosolygósan várjuk hívását és az e-mailjét.

Jó böngészést az oldalon és kellemes napot!

Törökné Elek Erzsébet