INGYENES feliratkozás a Mire kell figyelni kültéri burkolatunk kiválasztásakor és a lerakás során. című tanulmányra, mellyel sok tízezer forintos fölösleges kiadástól kímélheti meg magát.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail:*
Irányítószám:*
Nem:
Cím:*
MagánszemélyKertépítő

Túl azon, hogy árukínálatukban a legigényesebbek is kedvükre választhatnak, a minőségi szakemberek kiválasztására való felhívásukat tartom a honlap egyik legfőbb erényének.

Hegyi László


Hasznosnak találtam a leírtakat, öröm volt olvasni.

Peter Fulajtar  skIPE fából készült trópusi faburkolatunk igazi nyaraló hangulatot kölcsönzött teraszunknak. Úgy éreztük magunkat, mint kedvenc – valóban trópusi – nyaralóhelyünkön.
A szép fa, bár ápolást igényel, de sokszorosan meghálálja. Keménysége vetekszik a hidegburkolatéval, szépsége és természetessége azonban jóval többet mutat, mint bármilyen kő.

Bercsényi Luca


Kiváló trópusifa burkolat, masszív, stabil, kellően ruganyos, szálkamentes. A gyerekek imádták a vízbeugrálást nyáron.

Pandur Éva


Második házi medencém tervezésekor „korszakváltó” ötletemet, ami a „kőkorszakból”a „fakorszakba” való átmenetet jelentette, itt tudtam igazán megvalósítani. Nem volt hiábavaló a sok-sok beszélgetés és műszaki konzultáció.
Négy gyerekem imád ugrándozva rohangálni a medence vizes partján. Felesleges aggódnom, hogy elesnek, hisz ez lehetetlen a TATAJUBA burkolat abszolút csúszás biztos. Eddig minden vendégünk, ismerősünk elismeréssel csodálta a kellemes meleg színű, egzotikus burkolatot, mely jól harmonizál a medencetér bontott tégla burkolatával.
Aggodalmam, hogy nehéz lesz tisztán tartani, sokat kell takarítani, hamar elszállt: öntisztító a burkolat, akármilyen hihetetlen is! Egy év eltelte után, az olajozásnak köszönhetően sem fakult el.
Szívesen térek ide vissza bármilyen faburkolatra van szükségem.   

Dr Fodor László


Tisztelt Trópusifa stúdió!

Köszönöm szépen a pontos, rendezett munkát. Mindennel nagyon meg vagyok elégedve.

Köszönettel, Endrényi Krisztina


A Trópusifa stúdióban vásároltam kültéri Ipe faburkolatot. A burkolattal és a kiszolgálással maximálisan meg vagyok elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tisztelettel:
Csákódi János operatív vezető
synexus.hu

Nem választhattam volna szebb buroklatot a tatajubánál. Köszönet érte.

Tányéros Balázs

Ipe teraszburkolat

Amazonasi fafaj, melynek intenzív színvilága a világos gesztenyétől a kávébarnáig terjed, rovarok elleni ellenálló képessége tömött szerkezetének köszönhetően magas. Számtalan felhasználásra teszik alkalmassá kiváló tulajdonságai. Alkalmazzák belső és külső burkolatok, illetve bútorok készítésénél. Nagyon nehéz fa, kiszárítva igen stabil, minden körülmények között tartós. A lakk felvitelét nagymértékben megnehezíti az a speciális tulajdonsága, hogy melegítve külső felületén viaszréteg képződik.

Felületi megmunkálás Keresztmetszet mm

Egyik lapja finoman bordázott faburkolat
19x90x950-1850


Egyik lapja finoman bordázott faburkolat
20x140x950-1850


Zsugorodás: tangenciális: 7,2; radiális: 4,3
Janka keménység : 1102 - magas
Sűrűség,fajsúly: 1050 kg/m3

IpeIpeIpe

IPE-CLIP  a kültéri padlók új rendszere

Ez a burkolat tökéletes megoldást jelent azoknak, akik nem szeretnének csavarfejeket látni a terasz vagy medence burkolatukon. A deszkák formai kialakítása láthatatlanná teszi a rögzítést. A V alakban hornyolt deszkák pontosan összeilleszthető egységes padlófelületet alkotnak. Az egyes elemeket a clippek segítségével rögzíthetjük a párnafára. A rögzítés sokkal egyszerűbb és rendkívül stabil.

Felületi megmunkálás Keresztmetszet mm

IPE klippes bordázott / sima felülettel 19x90x950-1850

IPE klippes bordázott / sima felülettel 20x140x950-1850


IPE I-clip sima felülettel
20x100x600/3000 IPE kültéri burkolat műanyag hordozón, összepattintható. Táblaméret: 30x300x300 mm   


Az értéktelen utánzatoktól, gyenge minőségű faburkolatoktól óvakodjon!

Bármelyik fafajtát is választja, a szakszerű kivitelezés nagymértékben befolyásolja a burkolat tartósságát.

KÉRJEN INGYENES VISSZAHÍVÁST!

Vásárlóink mondták:

Csodálatos látvány a panorámás teraszon az IPE.

Dr Demeter Attila

 *

Imádom az IPE teraszomat.

Gazdag Zoltán

*

IPE fából készült trópusi faburkolatunk igazi nyaraló hangulatot kölcsönzött teraszunknak. Úgy érezzük magunkat mint kedvenc - valóban trópusi - nyaralóhelyünkön. A szép fa, bár ápolást igényel, de sokszorosan meghálálja. Keménysége vetekszik a hidegburkolatéval, szépsége és természetessége azonban jóval többet mutat, mint bármilyen kő.

Bercsényi Luca